Chic mid-century modern luxury aesthetics living room with gray velvet couch and golden lamp

Toe aan nieuwe wanddecoratie? Ontdek de power van hexagon tegels!

In menig huiskamer hangen fotolijsten aan de muur met foto’s van geliefden en van (vakantie-)herinneringen. Traditionele fotolijsten zijn vierkant of langwerpig. Ben jij toe aan wat nieuws, iets dat duidelijk voor een verandering in je kamer zorgt? Overweeg dan een hexagon tegels.

Een nieuwe look voor je kamer

De sfeer in je huis wordt gemaakt door de inrichting en decoratie die je kiest. Toen je je huis inrichtte maakte je bepaalde keuzes die pasten bij de woonstijl die jij toen voor ogen had. Nu ben je wellicht toe aan een andere look van je (huis-)kamer. Moet je dan gelijk alle meubels eruit gooien en alle decoratie veranderen? Helemaal niet nodig! Soms brengen kleine veranderingen al een grote verandering in de look en sfeer in je woonkamer teweeg. Bijvoorbeeld door de traditionele rechthoekige of vierkante fotolijsten, die ook jij ongetwijfeld aan de muur hebt hangen, te vervangen door zeshoekige exemplaren. Dat geeft namelijk een duidelijke nieuwe, speelse look.

Speelsheid en variatie

Hexagon tegels, zoals de zeshoekige fotolijsten worden genoemd, zorgen door hun vorm, die afwijkt van het traditionele, voor een speels karakter aan de muur. Daarnaast is het door hun vorm ook mogelijk om veelvuldig te variëren door de fotolijstjes op wisselende manieren naast elkaar of onder elkaar aan de muur te hangen. Bovendien, en dat is helemaal een leuk aspect van deze handige tegels, geeft het je de mogelijkheid om verschillende foto’s dicht naast elkaar te hangen om zo een fotocollage te vormen. Bijvoorbeeld van de familie, van jullie trouwdag of van die onvergetelijke reis. En natuurlijk kun je die collage heel gemakkelijk uitbreiden, wijzigen of vervangen. Jij bent de designer van je eigen look in jouw woonkamer, slaapkamer of waar de foto’s ook maar komen!

De drie verschillende materialen waar de hexagon tegels van worden gemaakt, aluminium, plexiglas en forex geven nog eens extra mogelijkheden om jouw muur naar eigen inzicht te decoreren met jouw favoriete foto’s.

Eenvoudig op te hangen

Gelukkig hoef je geen handige handen te hebben om de hexagon foto’s op te hangen. Het systeem is namelijk voorzien van een magnetisch ophangsysteem. Daardoor is boren niet nodig. Een Hexagon fotocollage is geschikt voor verschillende ondergronden. Van glad stucwerk tot behang of een muur met structuur.

Veel plezier met het creëren van jouw favoriete fotocollage!

Vorige blog

Met dit promomateriaal scoor je altijd

Volgende blog

Voor welk soort tuinhuis gaan? Een handige kiesgids