Met dit promomateriaal scoor je altijd

Met het mooie weer is ook het festivalseizoen weer begonnen, en ook voor opendeurdagen en beurzen zijn het nu hoogdagen. Steevast zijn dit events waarop je wil opvallen met je merk. Wil je dat op een positieve manier doen, dan kies je voor promomateriaal dat niet alleen opvalt, maar ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Niets vervelender dan de zoveelste flyer die in de vuilnisbak belandt. Ook in promomateriaal zijn er trends en sommige items doen het gewoon altijd goed. Ontdek hier welk promotiemateriaal gegarandeerd scoort.

Comfort ontmoet stijl

Al te vaak wordt bij promomateriaal bespaard op kwaliteit. Jammer, want een kwalitatief product wordt langer gebruikt, wat de duur van je promo verlengt. Wil je bijvoorbeeld kleding bedrukken met je logo? Ga dan eens voor een hoodie bedrukken in plaats van het zoveelste T-shirt. Hoodies zijn niet alleen comfortabel, maar ook modieus. Ze gaan langer mee en worden met plezier gedragen. Elke keer dat iemand dat doet, krijgt jouw merk gratis publiciteit. Zorg voor een ontwerp dat aansluit bij de trends en kies voor kwalitatieve stoffen. Dit is niet alleen een warm geschenk in de letterlijke zin van het woord, maar ook figuurlijk: je bouwt een warme band op met je doelgroep.

Onmisbare klassiekers

Sommige dingen komen altijd van pas. Nog steeds bovenaan de lijst met vaakst gebruikt promomateriaal: pennen. Ze zijn al jarenlang een vast item in de wereld van promotiemateriaal en dat is niet zonder reden. Iedereen heeft wel een pen nodig, of het nu thuis, op kantoor of onderweg is. Pennen bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo zorgt ervoor dat jouw merk regelmatig onder de aandacht komt. Kies voor pennen van goede kwaliteit die vlot schrijven. Zo worden ze niet alleen gewaardeerd, maar ook dagelijks gebruikt. Zo’n balpen die na twee keer schrijven leeg is, dat is echt geen goede reclame voor je merk…

Duurzame items: goed voor milieu en imago

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de keuze voor promotiemateriaal. Door te kiezen voor milieuvriendelijke producten laat je zien dat jouw merk maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus neemt. Denk aan herbruikbare waterflessen, bamboe koffiebekers of eco-vriendelijke tassen. Deze producten worden niet alleen gewaardeerd om hun functionaliteit, maar ook om hun positieve impact op het milieu. Zo versterk je het imago van je bedrijf en draag je bij aan een groenere wereld.

Promotiemateriaal dat effectief gebruikt wordt en van degelijke kwaliteit is, kan een enorme boost geven aan je zichtbaarheid en merkloyaliteit. Investeer in duurzame materialen die keer op keer gebruikt zullen worden en creëer zo langdurige exposure van je merk.

Vorige blog

Ervaar de opwinding van de race bij je thuis

Volgende blog

Toe aan nieuwe wanddecoratie? Ontdek de power van hexagon tegels!