girl wearing grey long-sleeved shirt using MacBook Pro on brown wooden table

Dit zijn de ideale bedrukte relatiegeschenken voor jouw zakenrelatie

Met het einde van het jaar in zicht, is de periode aangebroken van waarin de relatiegeschenken weer op de kalender staan. Door de vele relatiegeschenken die worden gegeven, wordt het telkens lastiger om onderscheid te maken. Het bedrukken van een relatiegeschenk kan je cadeau echter persoonlijk en verrassend maken. Het bedrukken hoeft niet per se met jouw eigen bedrijfsnaam, maar kan ook met een quote, persoonsnaam of iets anders om het te personaliseren. In dit artikel geven we jou drie bedrukbare relatiegeschenken waarmee je jouw zakenrelatie kan verrassen.

Geef je relatiegeschenk een bedrukte thermosfles

Wanneer jouw zakenrelatie vaak op de weg is of wanneer ze een thuiswerkbeleid hebben, kan een thermosfles erg waardevol zijn. Met een thermosfles is het mogelijk om warme dranken als koffie en thee makkelijk warm te houden onderweg. Daarnaast biedt een thermosfles de mogelijkheid om dranken als water of frisdrank langer koud te houden dan een normale fles. Het is mogelijk om een thermosfles te bedrukken met verschillende kleuren. Zo kun je veel variatie toebrengen aan jouw bedrukking. Voor een aantal flessen is het zelfs mogelijk om jouw fles te lasergraveren. Kortom, er zijn genoeg opties om jouw zakenrelatie een originele thermosfles te geven.

Verras jouw zakenrelatie met een bedrukte balpen

Een balpen is een zeer praktisch cadeau wat veel gebruikt kan worden door de ontvanger. Ondanks dat een balpen op zich niet snel gezien wordt als erg origineel, zijn er veel combinaties te maken met verschillende kleuren en bedrukking. Zo kun je denken aan balpennen met logo van Drukzo, of aan balpennen met een quote. De balpen is een veilige optie die je op een leuke manier goed kan personaliseren.

Voorzie je relatiegeschenk van een notitieboekje met bedrukking

Het geven van een notitieboekje in combinatie met een balpen is een leuke manier om jouw relatiegeschenk te voorzien van een leuk pakket. Wij raden je aan om altijd voor een notitieboekje te gaan met daarin de mogelijkheid om een to-do-lijst in te vullen. Een notitieboekje met zowel een to-do-lijst als een pagina’s waar je notities kan maken is erg multifunctioneel. Het is mogelijk om een notitieboekje compleet zelf te ontwerpen, denk aan logo’s of tekst op de voorkant, aanpassingen aan de binnenkant en een gepersonaliseerde achterkant. Kortom, met een notitieblokje is het mogelijk om veel aspecten terug te laten komen die jouw gift onderscheiden van anderen.

Kortom, het personaliseren van een relatiegeschenk door het te laten bedrukken is iets wat jouw relatiegeschenk kan onderscheiden van de anderen. Door de vele opties hoef je niet alleen een logo toe te voegen maar kun je ook kijken naar een quote of de naam van je zakenrelatie.

Vorige blog

Bepaal de ideale kast voor jouw interieur

Volgende blog

Uit deze technische componenten bestaat een zonnesysteem