black leather strap on white textile

Fabiola Volkers: vriend, onlyfans, temptation island, vermogen en meer

Sommigen kennen haar als de beruchte verleidster van Temptation Island, terwijl andere haar kennen van het liedje “alles designer, alles designer”. De 23-jarige Fabiola Volkers is niet alleen model, zangeres, realityster, maar tegenwoordig ook bekend van Only-fans. Ze heeft maar liefst 4500 abonnees op dit platform, wat voor een aardig vermogen zorgt. Ben jij benieuwd naar haar vermogen? En vraag jij je af of Fabiola tegenwoordig al gelukkig is in de liefde?

Wie is Fabiola?

Op 12 april 2000 werd Fabiola Volkers geboren in Alteveer, een plaats in Groningen. Fabiola komt dus helemaal niet uit de Randstad, zoals de meeste bekende Nederlanders. Ook is ze niet naar de Randstad verhuisd op latere leeftijd. Sterker nog, dit jaar heeft ze nog een appartement gekocht in het centrum van Emmen, een plaats in Drenthe. Dit appartement kocht ze voor 180.000 euro, wat 30.000 euro meer was dan de vraagprijs. Maar hoe is het haar gelukt om dit al op 22 jarige leeftijd voor elkaar te krijgen? Terwijl veel mensen haar kennen als verleidster van Temptation Island of van het tv-programma Echte Meisjes in de Jungle, begon het allemaal bij haar deelname aan Holland’s Next Top Model. Dit was helaas nog geen groot succes, omdat ze na de eerste aflevering er helaas uit moest. 

Temptation Island VIPS

Sindsdien had ze haar modellencarrière op een lager pitje gezet, maar was ze wel weer te zien op de buis. De blondine deed namelijk daarna mee als verleidster in Temptation Island, de VIPS editie. Met haar krullen was het haar gelukt om één van de mannen te laten twijfelen over hun relatie, namelijk Niels. In dit seizoen deden bekende Nederlanders mee, waaronder Donny, Ruud, Stefano en Niels. Het verleiden van mannen was overduidelijk weggelegd voor deze krullenbol. Ze postte van tevoren een foto op haar sociale media met de tekst: “What happens in Mexico stays in Mexico..” met de hashtag #girlwithamission. Dat Fabiola op een missie was in dit seizoen, was al snel te merken. Destijds was het gelukt om het hart van Niels te veroveren, wie op dat moment een relatie had met Rosanna. Tijdens de opnames van Temptation Island was ze nog maar net 18. Na deze opnames gingen er geruchten rond, wat niemand verwacht had. Blijkbaar had de blondine voor deze deelnames nog nooit het bed met iemand gedeeld, had jij dat verwacht?

Curves

Laatst deelde Fabiola een foto in bikini van zichzelf toen ze meedeed aan Holland’s Next Top Model. Tijdens haar modellencarrière was ze blijkbaar veel dunner, maar ze zit nu veel lekkerder in haar verder. Bij de foto deelde ze de tekst “Oh wat heftig” en “Stokstaartje Fabiola” met de hashtag #geeneten. Over haar curves voelt Fabiola zich nu veel zelfverzekerder. Ook tijdens haar deelname van Echte Meisjes in De Jungle droeg ze het shirt “Fat lives matter”. Op het moment heeft Fabiola veel zelfvertrouwen, maar dat was vroeger niet zo. Ze is namelijk jarenlang gepest, wat haar tot de dag van vandaag heeft gevormd. Fabiola vertelde in een interview dat ze door haar pestverleden goed tegen haat en negativiteit van anderen kan. Wist je dat Fabiola op maar liefst zes verschillende scholen heeft gezeten? Door alle pesterijen is ze vaak van school gewisseld, maar helaas heeft ze dit nooit echt kunnen ontvluchten. Als kind vond ze dit erg lastig, omdat ze toen ook nog niet goed wist wat ze met haar emoties moest doen. Aangezien ze opgroeide in Groningen was ze altijd een bijzondere verschijning door haar krullen en haar liefde voor glitters, jurkjes en laarsjes. De middelbare school was voor haar een kantelpunt, omdat ze vanaf toen niet meer langer met zich liet sollen. Ze begon met sporten en kwam voor zichzelf op, wat haar fysiek en mentaal sterker heeft gemaakt. 

Echte meisjes

Dit jaar deed Fabiola ook mee aan de televisieserie Echte Meisjes in de Jungle. Dit werd een groot succes, ook door alle drama die het programma met zich meebracht. Fabiola vertelde in een interview dat ze niet had zien aankomen wat voor gekkenhuis het uiteindelijk werd. Een dag voor de reünie had ze ook slecht geslapen, omdat ze er erg tegenop keek. Er ontstonden veel ruzies onderling tussen deelnemers in dit seizoen, waarvan sommige erger zijn geworden na de reünie. Ze blikt terug op het seizoen als een heftig avontuur in de jungle met veel spanningen tussen alle meiden. Toch heeft ze ook een hele ‘mooie ervaring’ gehad, vertelde ze in een interview. Ze is blij dat de opnames voorbij zijn en dat ze nu optimaal van wat rust kan genieten. 

Vriend

Maar hoe ziet haar privéleven er precies uit? En is deze blondine gelukkig in de liefde momenteel? Sinds de deelname van Echte Meisjes In de Jungle heeft ze een nieuwe vriend. Hij steunt haar in dik en dun en staat ook helemaal achter haar carrière op OnlyFans. Sterker nog, hij maakt zelfs deze erotische foto’s van haar, die zij later kan delen op het platform. Fabiola is er voorlopig nog niet klaar voor om hem te delen met de wereld, want ze houdt haar kersverse relatie liever nog even voor zichzelf. Wist je dat ze haar nieuwe vriend heeft ontmoet door Michella Kox? Fabiola werd close met Michella tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle. Door haar zit ze nu op een roze wolk met haar nieuwe liefde. 

Only Fans en videoclips

Op het erotische platform Only Fans heeft ze momenteel 4500 abonnees. Als je weet dat een abonnement 20 euro per maand kost, is het een snelle rekensom wat Fabiola per maand hieraan verdient. Met het plaatsen van pikante foto’s verdient ze maar liefst 9000 euro per maand. Vandaar dat de jonge bekendheid op 22 jarige leeftijd al haar eigen huis kon kopen. Ze deelde hiervan een foto op haar sociale media met de tekst: ‘Wie had dat nou ooit verwacht? Fabiola, zonder diploma, altijd dom en blond geschat, koopt haar eigen huis op 22-jarige leeftijd.’. Ze gaf haar volgers de tip mee om nooit je plannen te delen, maar slechts je stappen te laten zien. Dat Fabiola genoeg media-aandacht krijgt, is een feit. Ze plaatste niet alleen gewaagde filmpjes op haar sociale media platforms, maar ook de liedjes die ze uitbracht, leverde veel bekendheid op. Fabiola bracht de liedjes Alles Designer en Stripper Body uit met pikante bijbehorende videoclips. Het liedje Alles Designer leverde 1,7 miljoen views op. 

Vorige blog

Memphis Depay: vriendin, afkomst, vermogen, kledinglijn en meer

Volgende blog

Houd je koffie fris en smaakvol: Alles wat je moet weten over ontkalken van je koffiemachine