person holding round gold-colored analog watch

Keuze is reuze: luxe horloges

Wanneer je klaar bent om je volgende (of eerste) luxe horloge aan te schaffen, is de keuze letterlijk reuze. Waar moet je in hemelsnaam beginnen, welk merk past bij jouw voorkeuren en welk budget heb je voor jezelf in gedachten? Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van een aantal horloges waar je misschien nog niet eerder aan had gedacht. Graag gedaan!

Stoer en robuust

De Breitling Avenger is een van de meest stoere horloges op de markt. Je kunt keizen voor een stalen variant, zowel met een rubberen band, een stalen band of juist op leer. En dat maakt het horloge zo leuk: vanaf €2.500 heb jij al een schitterende Breitling Avenger in jouw collectie met een zwarte wijzerplaat, blauwe wijzerplaat of juist toch geel? Genoeg keuze in de collectie van Breitling als je het ons vraagt.

Voor piloten

Natuurlijk hoef je geen piloot te zijn, maar als je graag het ultieme pilotenhorloge om jouw pols wilt dragen is een van de mooiste keuzes misschien wel de Cartier Santos. Verkrijgbaar in staal, goud-staal of volledig goud en beschikbaar met verschillende wijzerplaten zoals wit, zilver, champagne of zwart, blauw en groen als je kijkt naar de moderne collectie van Cartier. Je kunt zelfs kiezen voor een transparante wijzerplaat, ook wel skeleton genoemd, waarbij je de kunst van het uurwerk mag aanschouwen. Absoluut een topper!

Top of the bill

Als je een ruim budget hebt om te spenderen aan een mooi horloge, dan zijn er eigenlijk maar twee merken die relevant kunnen zijn: het onderscheidende Audemars Piguet en het tijdloze Patek Philippe. Deze twee merken zijn wat betreft afwerking, uurwerken en materiaalkeuze de beste in de markt. Natuurlijk zijn er kleinere ateliers waar je schitterende uurwerken kunt kopen, maar wat betreft meer ‘massa’, zijn deze merken de absolute top. Een Patek Philippe Nautilus is zo fantastisch mooi afgewerkt en draagt onwijs comfortabel. Of toch een stoere en robuuste Audemars Piguet Royal Oak Offshore, waarbij je met een rubberen band toch een heel chique horloge kunt dragen? De keuze is reuze, afhankelijk van jouw budget en voorkeuren. 

Vorige blog

Beleef de Dordogne met Je Hond: Vakantiehuizen die Welkom Heten

Volgende blog

Onzichtbare ondersteuning: de nieuwste hulpmiddelen voor incontinentie