aerial photography of Empire State building

Familieplezier in Amerika: ontdek de beste pretparken en attracties!

Dat het maken van een rondreis door Amerika met het hele gezin een erg gewilde keuze is onder ouders, is helemaal niet zo gek. Dankzij de Westerse cultuur voel je je meteen helemaal op je gemak in het land. Je komt makkelijk uit de voeten met de Engelse taal. Je maakt kennis met de overheerlijke en toegankelijke keuken. En voor de kids is er meer dan genoeg te beleven, mede dankzij het brede aanbod aan parken. Redenen genoeg dus om reizen naar de Verenigde Staten in overweging te nemen. Wat voor soort pretpark je zoal kunt verwachten, lees je hier.

Aan de oostkust en de westkust van het land zijn verschillende pretparken te vinden

Ga je op vakantie naar Amerika met kinderen? Of je nu een rondreis plant door de oostkust of de westkust van het land. Aan beide kanten zijn de pretparken in overvloed. Er is daardoor voor iedere leeftijdscategorie altijd wel wat leuks te vinden. Enkele bekende voorbeelden van parken die je zeker een keer bezocht moet hebben, zijn:

  • Universal Studios Hollywood 
  • SeaWorld 
  • Disney’s Magic Kingdom
  • Cedar Point 
  • Legoland 

Tip! Ga voor gemak en koop je entreetickets (met korting) alvast online

Het maken van een rondreis door de Verenigde Staten is een herinnering die je een leven lang bij gaat blijven. Het is dan wel een erg fijne gedachte dat je hier optimaal op bent voorbereid, zodat je eenmaal aangekomen niet veel tijd kwijt bent aan noodige zaken regelen. Kies er bijvoorbeeld voor om de tickets voor een of meerdere parken alvast online te kopen. Vaak profiteer je dan ook nog eens van een leuke korting. Denk daarbij aan een combinatieticket van meerdere parken of als je meerdere dagen een bezoek brengt aan de pretparken. En het geld dat je hiermee bespaart komt weer al te goed van pas tijdens het shoppen van souvenirs.

Optimaal plezier in de pretparken door een rondreis op maat te boeken

Je haalt natuurlijk het liefste het maximale uit je rondreis. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om een rondreis op maat te boeken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld net even wat meer tijd doorbrengen in de pretparken. Of je plakt er een paar dagen relaxen achteraan, om zo alle indrukken even te kunnen verwerken. Hoe zie jij de reis door de Verenigde Staten op dit moment voor je? Online kun je alvast wat inspiratie opdoen door een paar standaard reizen te bekijken.

Vorige blog

Onzichtbare ondersteuning: de nieuwste hulpmiddelen voor incontinentie

Volgende blog

De volgende stap in werkkleding: comfort en stijl voor iedereen